4 ting jeg ikke liker, 4 ting jeg liker:)

Her er åtte helt "randome" ting som jeg liker/ikke liker! Jeg fikk inspirasjon av Juliet til å gjøre innlegget NÅ. Hun har en morsom en på bloggen sin:)

LIKER IKKE

- Jeg liker ikke at vakre, nydelige, pene, fantastiske folk skriver: "Å huff, så stygg jeg er!" eller "Grusomt! Jeg er ikke fotogen, assa." når bildet ser helt F-A-N-T-A-S-T-I-S-K UT! Det er greit hvis man har en dritstygg grimase eller har gjørme i trynet elns, men pene folk må ikke fiske etter komplimenter!

 

- "Å, du gjør meg flau. Det er så pinlig å være med deg!" Er det noen av dere som kjenner igjen den? Når du gjør noe teit i offentlighet og den andre, mer sjenerte vennen skammer seg over deg.
Jenny og jeg kødder med det hele tiden, vi mener det ikke når vi sier det. Men når den personen senker stemmen og ser ned i bakken... Da gjør det vondt.

 

- At noen jenter bruker like mye foundation i ansiktet som et malingstrøk på et hus. Så klæsjer de masse farge i ansiktet og bruker en time på å få det riktig. Spesielt når det er 11 år gamle jenter.
Jeg bruker BOKSTAVELIG talt 30 sek. på å sminke meg. (ikke til bursdag og sånt, da)

 

- Gutter som bruker så mye av sin tid som mulig på å få de litt mer "upopulære" og rappkjefta jentene til å føle seg så verdiløse og ubrukelige at de like så godt bare kan dø. Det er mange jenter som ikke er rappkjefta heller, og da føler de seg verre.

 

LIKER:)

- Når noen du nesten aldri snakker med på skolen sier til deg at du har kul stil, eller at de forteller deg at de synes du er flink til å danse. Oh, Happy Day :3

 

- At noen tør å være annerledes enn alle andre. Selv om noen ikke liker det og sier det. Det er modig gjort.

 

- At det er mulig å ha to spesielle venner som er fantastiske på hver sin måte og elsker deg for den du er! (Det har jeg!) WHOOP WHOOP

 

- Nesten alt annet fluffy og kosete.Og krager. Jeg elsker både kragebein og krager på skjorter :)

 

Håper du likte det, men legg merke til at jeg hadde litt mer å si på "IKKE LIKER". Jeg har meninger, og hvis du på noen måte føler deg støtt, så beklager jeg. Nothing personal.

Og btw: Jeg er den rappkjefta jenta^^Ukas bilde(r)

Her er ukas bilder:Øverste tatt av Hedda. Nederste tatt av Jenny.

::Synes dere om bildene?::

Ukas anbefaling:)

Hei:) Jeg anbefaler veldig bøkene Barsakh og Verdensredderne, som er skrevet av en jeg kjenner;) De er kjempebra begge to, og dere burde definitivt ta en titt på dem! De er lettleste og veldig spennende!


Anbefales på det sterkeste! LES!!;D

::Hvilken bok leser dere nå?::RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
hits