Mislykket sjokolade-shake!

Hei, sorry for lite blogging, men det er de siste dagene før skolen begynner og jeg har INGENTING  å gjøre. Jenny er i Hellas og mamma og pappa jobber. Uansett; her er noen bilder av sjokolade-shaken som jeg lagde i helga!

 
Jeg sølte ca. fem ganger gjennom prossessen:/

Ja, slik ble det! jeg fulgte en video på youtube. Jeg skulle egentlig lage en oreo-smoothie, men jeg hadde ikke oreo, så jeg måtte bruke de to Dotsene jeg hadde igjen.

Jeg brukte:
- 2 Dots
- Freia Kokesjokolade (opphakket)
- 4 isbiter
- 2 cups melk (gidder ikke å sjekke hvor mange dl cups er.)
- Vaniljeiskrem
- Kakaopulver
- Stivner på isen

Det var da min mislykka shake som lillebroren min ikke likte, men som jeg synes var ganske god;)

::Ikke prøv dette hjemme::Oppskrift på cupcakes;)

 

CUPCAKES - oppskrift

 

Ingredienser:

 

Vanilje Cupcakes:
250 g smør
4 dl sukker
6 dl hvetemel
4 store egg
2 dl melk
3 ts bakepulver
1 ts vaniljeessens

 

Vanilje Buttercream:
250 g smør
1 dl melk
2 ts vaniljeessens
12-16 dl melis
konditorfarge ? gjerne ulike farger

 

Pynt:
kakestrøssel ? gjerne ulike typer

 

Tilberedning:

 

Pisk smøret mykt. Tilsett sukkeret og pisk i ca 3 minutter til du får en meget luftig smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen og pisk godt mellom hvert. Pisk inn vaniljeessensen. Sikt sammen mel og bakepulver. Bland dette inn i smørkremen vekselsvis med melken. Bruk mikser, men ikke pisk lenger enn nødvendig for å få deigen godt blandet.

 

Ha papirformer i muffinsbrett (cupkacesbrett). Fordel deigen i formene til de er ca 3/4 fulle. Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 20-25 min. Avkjøl muffinsene i formen i 15 min. Løsne dem forsiktig og ta dem ut av muffinsbrettet. La de bli helt kalde.

 

Til vaniljesmørkremen piskes mykt smør, vaniljeessens, melk og 4 dl av melisen i 3-5 minutter på middels hastighet. Smørkremen skal da være luftig og smidig. Tilsett mer melis, 2 dl av gangen, og pisk ca 2 minutter mellom hver gang, til smørkremen er tykk og har god smørekonsistens.

 

Hvis du vil ha forskjellig farge på toppen av muffinsene, må du fordele smørkremen i ulike skåler og farge dem hver for seg med litt konditorfarge.

 

Smør kremen på toppen av cupcakene. Du får den karakteristiske fasongen ved å først smøre et tykt lag over hele muffinsene med en smørekniv. Ta så kniven og lag en grop i spiralmønster på hver muffins. Jevn til kantene. Dryss over ulike typer kakestrøssel. Sett muffinsene i kjøleskapet, slik at kremen stivner.

 

TIPS FRA OSS: Til vanilje buttercream topping bør du droppe melken helt, for å få en tykk, men kremete konsistens og smak. Gjør din helt egen vri på cupcakes! Dryss over litt kanel, ha nøtter i blandingen... Det som er best med å lage cupcakes, bortsett fra smaken, er at man kan gjøre cupcakesene til noe eget. Det er også en artig aktivitet med venner. Som halvt amerikaner, må jeg bare tilføye og understreke at: MUFFINS ER IKKE DET SAMME SOM CUPCAKES, NORDMENN! Ah, det føltes godt;)

Liker dere cupcakes? 

Usunn søndag; Cupcakes!Jenny og jeg kokkelerte på kjøkkenet i timevis i dag. Vi lagde cupcakes med rosa butter-cream frosting:) aaah... heftige greier. Jeg fikk et "lite" utbrudd i starten, og surret litt med oppskriften. Men resultatet ble bra til slutt, synes vi:) Her er bilder:

Ok, cupcakesene ble ganske rare og kreative, men vi brukte det vi hadde: valnøtter, pepperkaker og Bixit-kjeks. Nam!<3

Legger ut oppskriften i et annet innlegg:D

Lager dere ofte cupcakes?

Dagens kokkelering:)

Hei:) Jenny og jeg kom hjem fra skolen, og som vi ofte gjør når vi er sammen, lagde vi mat. Maten vi lager er veldig uvanlig, og vi bare putter masse random ting i en skål og putter no greier i det;) Denne "salaten" ble faktisk ganske god, og vi imponerte mamma med skillza våre:)

Oppskriften er:

Finn noe du liker, evt. stek det, putt det i en bolle, bland sammen og spis. Haha.


Jennys dressing... Mmm, veldig godt;)Jeg vet hva du tenker... Pølser og ris?! I en salat?! Care.

Det kommer nok flere innlegg om vår fantastiske kokkelering, snart kommer kokeboka ut og greier...

Det er litt kluss med designet, både det og info kommer kanskje innen en uke;)

Hade på badet din gamle sjokolade.RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
hits