hovedpersonene

Katniss Everdeen:

Katniss Everdeen spilles av den 22 år gammle Jennifer Lawrence. Katniss, moren og lillesøsteren Primrose bor i det fattige Distrikt 12. Faren døde i en kullgruveulykke da Katniss var elleve. Når Primrose trekkes ut til å delta i Dødslekene, melder Katniss seg som frivillig i søsterens sted. Sammen med bakersønnen Peeta Mellark drar Katniss til hovedstaden Capitol for å kjempe for sitt liv i dette tragiske underholdningsshowet.

Vår hovedperson er god til å jakte, og er ekspert på bueskyting. Hun jakter helst med sin bestevenn Gale Hawthorne, som lover å ta vare på Katniss' familie i hennes fravær i Capitol.

Katniss er slank, men har en sterk kropp takket være jaktingen. Hun har langt mørkt hår som vanligvis befinner seg i en flette, grå øyne og olivenfarget hud. Hun er svært ujålete, noe som skaper problemer for hennes stylister i Capitol.

Kilde: http://www.filmweb.no/filmnytt/article909685.ece

Katniss (jennifer) på trenings senteret i filmen.


Peeta Mellark:

Peetas (Josh Hutcherson) far en baker, og hans familie er derfor rikere og har bedre tilgang på mat enn de fleste andre i Distrikt 12. Peeta går i samme klasse som Katniss Everdeen på skolen, men de kjenner hverandre ikke særlig grad før de begge blir utvalgt til Dødslekene. Uten å vite det, reddet Peeta en gang Katniss liv da hennes familie sultet. Han brant to brød i bakeriet som måtte kastes, som han deretter ga Katniss i all hemmelighet.

Peeta er ikke noen kampkjempe, men en tettvokst kroppsbygning gir har fordel i nærkamper. Han er i tillegg god til å bake, male og kamuflere seg - og han er tapper.

Ulik de fleste i Distrikt 12, er Peeta blond med blå øyne. Han er middels høy.

Kilde: http://www.filmweb.no/filmnytt/article447873.ece

Peeta venter på og gå inn til privat timen sin.


Gale Hawthorne:

Gale Hawthorne (Liam Hemsworth) og Katniss Everdeen har spesielt bånd fordi fedrene deres ble drept i samme gruveulykke. De jakter sammen, og selger byttene sine på det illegale markedet i bytte mot andre varer. Gale er svært bitter på omstendighetene og ulikhetene han og de andre i landsbyen må leve i. Helst ønsker han å rømme avgårde med familien sin.

Gales spesialitet er å lage feller for vilt ute i naturen, en evne han har lært videre til Katniss.

Som de fleste andre i landsbyen, inkludert Katniss, har Gale mørkt hår, olivenfarget hud og grå øyne. Han er høy, kjekk og maskulin.

Kilde: http://www.filmweb.no/filmnytt/article448130.eceGale Under uttaket.

-JennyVinn egen designa deksel!

Hei, nå har søte prinsesse Idunn lagt ut konkurranse på bloggen sin, man kan vinne et egendesigna desksel!:

dette er det du må gjøre:

Alt du trenger å gjøre er å dele dette innlegget. Jo flere medier dere deler det på (facebook, bloggen din, instagram, twitter og så videre), jo større vinnersjanse har du. Jeg sjekker. Fint om du også kommenterer at du er med i konkurransen. Deler du på instagram eller twitter, fint om du tagger med #idonnkonk, så jeg finner det lettere!

DU FINNER MER HER: http://idonn.blogg.no/1349636610_konkurranse_vinn_egen.html

HÅPER JEG VINNER!! <3

HUN ER SÅÅ PEN!!!RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
hits