Jabberjays

Denne bloggen anbefaler jeg sterkt!! Det er for folk som elsker the hunger games,jeg er også svært heldig fordi jeg er faktisk en av de 6 redktørene!!
www.jabbejays.blogg.noThe hunger games!

Hei, dette inlegget blir veldig likt det underx men keg må også si jeg er suuuuper glad!! Fikk ikke tid til og skrive i går fordi jeg var så optatt med og se alle de 3 "filmene" det var drit kult og jeg elsker filmen!!også var det sykt gøy og se behind the scenes og sånn.. Den plakaten på bilde fikk både jeg og hedda for og være først i butikken!!YES:)

Den ene hungergames hylle mi, nå har jeg fåttlagttil filmen i samlingen min!!

Elsker den!!

Plakaten vi fikk elsker den
JennyThe hunger games!!!

Omdik jeg var på storo i dag med jenny og kjøpte the hunger games 3 disc exclusive bluray special edition!! Omd jeg er så glad. Jeg er nettopp ferdig med å se den omg jeg er så glaaaaad! Sorry måtte bare si det. :)

Sorry for dårlig kvalitet, bildet tatt med ipad;)Jennifer lawrence

Hei i dag har jennifer lawrence bursdag kippi!! Jeg vil bare si gratulerer med dagen!! Hvis du ikke vet hvem det er er det hovedrollen i the hunger games filmen hvor hun spiller katniss everdeen<3
I dag den 15. August hr hun bursdag og blir 22 år!! Happy birthday jennifer<33

Jenny<3On my mind..

Hallo, nå er jeg ikke solbrent lengre jippi, men hvis jeg ikke får fikset fjeset mitt før skolen kommer jeg til og ikke gå på skolen.. Det er kjempe varmt på kreta men jeg er uheldighvus typen som ikke kan bli brun og det irriterer meg ekstremt mye.. I dag har Jennifer lawrence bursdag (hovedperson ithe hunger games). Så hipp hipp hurra for henne!! Jeg skal øegge ut ett inlegg etter på om hennes bursdag.. I morgen skal jeg ut i middelhavet og dykke og se på korallrev og sånn så det gleder jeg meg veldig til, de som leder dykkingen var på ved bassenget i dag og delte ut onformasjon om hva som ville skje hvis man ville dykke, siden jeg og faren min var inteesserte fikk vi prøve dykkerutstyretog sånn lufttank greier i bassenget. Utover kvelden drar vi til en by somheter rethymnon (tror jeg), og går i gatene der;) vi skal også prøve "fish spa". Som er sånn akvarie greie du putter føttene oppi så kommer det sånne små fisker og renser føttene dine:)
S det er detsom skjer her i kreta:)

Jenny<3Stranda

Bilde av stranda..<33

JennyDerp..

(jeg liker ihaveblackpants.blogg.no)
det er så urettferdig jeg kan bare ikke bli brun!! Det er kok varmt her, første dagen ble jeg så brent at jeg måtteholde megunna sola og når jeg må holde meg unna solablir jeg ikke brun!! Nå sitter jeg ved bassenget til hotellet vi drar snart på en sånn strand resturang greie (ellen har bestemt hvor vi skal gå..) Jeg savner Hedda!! Og kan ikke vente til 18.august!!!!!!!!!!!! (release the hunger games) håper vi får lama (juliet, Ihave blackpants.blogg.no )
Med sitter og teller ned dagene jeg fire dager igjen!! Legger igjen litt flere bilder av bassenget.. Har liksom ikke no annet og ta bilder av:)

Veien til stranda..

En hatt ( random)

Jenny<3Gårsdagens antrekk og innkjøp!

Hei, ville bare vise det jeg hadde på meg i går og det jeg kjøpte;) skal kanskje kjøpe en liten kommode elns, men vet ikke helt ennå.

ANTREKK: Avslappet hippie *peace*
Jeg tok på meg det som føltes behagelig.
Vest // Redesignet, Genser og kjole // loppis, smykke // gave fra Jenny<3 Sko // USA (converse)Light Brown eyebrow liner // H&M 29,90,-. Jeg ville teste ut fargen for å se hvilken jeg kan bruke.
Hårpynt // H&M 39,90,-

Pynteputer fra IKEA, 9,- for den lille, 39,- for den store. Jeg har så mange mønstrete pynteputer, så^^
Smykkestativ // IKEA 129,-

Jeg ELSKER ikea fordi de har så fine ting og det er billig!!

 

Det var det, håper dere likte det, hvis ikke, synd fordi det er mitt!Hei;)

Hei,de haddeuheldighvis ikke nett på hotellet men fant et annetsted de hadde.. Her eret bilde av bassenget;)
Blir bare ipadbilder fordi jeg har ikke sånn minnebrikkeovergang..
Håper dere har det bra! I dag er ellen (min lillesøster) 8 år!! Hipp hurra for henne da;)

JennyMislykket sjokolade-shake!

Hei, sorry for lite blogging, men det er de siste dagene før skolen begynner og jeg har INGENTING  å gjøre. Jenny er i Hellas og mamma og pappa jobber. Uansett; her er noen bilder av sjokolade-shaken som jeg lagde i helga!

 
Jeg sølte ca. fem ganger gjennom prossessen:/

Ja, slik ble det! jeg fulgte en video på youtube. Jeg skulle egentlig lage en oreo-smoothie, men jeg hadde ikke oreo, så jeg måtte bruke de to Dotsene jeg hadde igjen.

Jeg brukte:
- 2 Dots
- Freia Kokesjokolade (opphakket)
- 4 isbiter
- 2 cups melk (gidder ikke å sjekke hvor mange dl cups er.)
- Vaniljeiskrem
- Kakaopulver
- Stivner på isen

Det var da min mislykka shake som lillebroren min ikke likte, men som jeg synes var ganske god;)

::Ikke prøv dette hjemme::I Love Seneca Crane`s Beard

Ok, sorry, ante ikke hva jeg skulle skrive på overskriften..Ville bare si at jeg legger meg snart (not). Men jeg legger ut innlegg av shaken min som jeg laga i dag;) Og for å fylle innlegget, her er et bilde:


Dette ble tatt i Sverige, for noen uker siden, da vi var på Pite Havsbad :3

Jeg er hyper og syns flodhester er søte^^HadeMakeup: Winged Eyeliner

Jeg hadde ikke noe annet å gjøre, så jeg eksperimenterte litt med vinge-eyeliner-looken. Det er min første ordentlige, så ikke døm^^ Jeg synes det er veldig pent, men øynene mine ble litt irriterte:/Jeg brukte Dipliner fra H&M og Gentle Volum mascara fra ACO, min favoritt;)


Litt rare bilder, men..:3

::Hva synes dere?::Gårsdagens bryllupsdag med Jenny!

Hei:) Jeg ville vise hva Jenny og jeg gjorde for mamma og pappa i går. De feiret deres 20. bryllupsdag og jeg ville overraske dem. Jenny ville være med, så jeg møtte henne på den gamle skolen vår før vi syklet til butikken og kjøpte det vi trengte til bløtkaka. Mamma og pappa hadde dratt på kino for å se Prometheus (misunnelig!) så vi hadde nok tid til å sette opp overraskelsen mens de var borte. Vi lagde lasagne til middag. Synd at vi ikke fikk tatt bilde av det. Det så skikkelig proft ut! :3 Vi pyntet bordet skikkelig fint og jeg kollasjet et bilde som gave. Det var sykt gøy å gjøre alt sammen, og jenny og jeg fikk sykt mye skryt. Det var kult^^ Vi overrasket dem skikkelig! Whoop whoop
 Vi skulle forestille butlere for å gjøre aftenen nå minneverdig som mulig:)
LOL her er duck-facet mitt;)De seks nederste bildene er fra i dag:)


::Hva synes du?::


Re-design!Hei! I dag har jeg sittet og re-designet en shorts og en topp. Jeg re-designet ikke shortsen helt, jeg bare festet på nagler, men men men... Jeg redigerte bildene fordi jeg bare sitter hjemme og har ikke så mye å gjøre, og det var "gøy" å skrive re-design og www.cutiepatootie.blogg.no på hvert eneste bilde!^^ Har ikke noe bedre å ta meg til, så:)
Shortsen kjøpte jeg i en bruktbutikk i USA. Jeg elsker den!


Jeg brukte store, runde, bronsenagler fra Panduro. 10,- per pose.

Jeg plasserte naglene for å finne ut hvor de skulle være.

Så markerte jeg med blyant hvor jeg ville ha naglene.


Så startet jeg!


Det tok en stund, men det var verdt strevet! Jeg ble veldig fornøyd med resultatet med tanke på at det er den første shortsen jeg har naglet. Jeg har ønsket meg en nagleshorts lenge, men det er så dyrt, og jeg trengte ikke egentlig en ny shorts. Så jeg brukte en jeg allerede hadde;)


Toppen kjøpte jeg for et år siden på H&M og tenkte den var for lang, så jeg bestemte meg for å klippe den litt kortere foran. Jeg tegnet der jeg skulle klippe og klippet kort foran. Slik ble resultatet:


Jeg synes den er ganske tøff nå, men hvis jeg ikke vil ha "slepet" kan jeg bare klippe det av:) Jeg vet at det ser skjevt klippa ut, men det er ikke det:/

::Hva synes dere om klærne?::4 ting jeg ikke liker, 4 ting jeg liker:)

Her er åtte helt "randome" ting som jeg liker/ikke liker! Jeg fikk inspirasjon av Juliet til å gjøre innlegget NÅ. Hun har en morsom en på bloggen sin:)

LIKER IKKE

- Jeg liker ikke at vakre, nydelige, pene, fantastiske folk skriver: "Å huff, så stygg jeg er!" eller "Grusomt! Jeg er ikke fotogen, assa." når bildet ser helt F-A-N-T-A-S-T-I-S-K UT! Det er greit hvis man har en dritstygg grimase eller har gjørme i trynet elns, men pene folk må ikke fiske etter komplimenter!

 

- "Å, du gjør meg flau. Det er så pinlig å være med deg!" Er det noen av dere som kjenner igjen den? Når du gjør noe teit i offentlighet og den andre, mer sjenerte vennen skammer seg over deg.
Jenny og jeg kødder med det hele tiden, vi mener det ikke når vi sier det. Men når den personen senker stemmen og ser ned i bakken... Da gjør det vondt.

 

- At noen jenter bruker like mye foundation i ansiktet som et malingstrøk på et hus. Så klæsjer de masse farge i ansiktet og bruker en time på å få det riktig. Spesielt når det er 11 år gamle jenter.
Jeg bruker BOKSTAVELIG talt 30 sek. på å sminke meg. (ikke til bursdag og sånt, da)

 

- Gutter som bruker så mye av sin tid som mulig på å få de litt mer "upopulære" og rappkjefta jentene til å føle seg så verdiløse og ubrukelige at de like så godt bare kan dø. Det er mange jenter som ikke er rappkjefta heller, og da føler de seg verre.

 

LIKER:)

- Når noen du nesten aldri snakker med på skolen sier til deg at du har kul stil, eller at de forteller deg at de synes du er flink til å danse. Oh, Happy Day :3

 

- At noen tør å være annerledes enn alle andre. Selv om noen ikke liker det og sier det. Det er modig gjort.

 

- At det er mulig å ha to spesielle venner som er fantastiske på hver sin måte og elsker deg for den du er! (Det har jeg!) WHOOP WHOOP

 

- Nesten alt annet fluffy og kosete.Og krager. Jeg elsker både kragebein og krager på skjorter :)

 

Håper du likte det, men legg merke til at jeg hadde litt mer å si på "IKKE LIKER". Jeg har meninger, og hvis du på noen måte føler deg støtt, så beklager jeg. Nothing personal.

Og btw: Jeg er den rappkjefta jenta^^Hellas

Yea, then i`m going off to hellas (kreta). jeg drar fra torsdag til fredag natt. skal prøve og legge ut inlegg i kreta, Men vet ikke hvordan det blir med internett der! legger ut mer info om turen senere! kan ikke vente til den deilige varmen! jeg vil bli bruuuun!

Sorry for ingen bilder med alt er bare helt klikka..

Jenny<3Header and blog design; a work in progress;)

Jeg holder på å lage ulike headere som kan funke, men jeg er elendig på sånt. Aner heller ikke hvordan jeg skal lage designet slik jeg vil ha det, alt er for "High-tec". Jeg skal prøve å få hjelp av Juliet som også har en blogg. www.ihaveblackpants.blogg.no :)

Men det er på vei!:)


YOLO! Ehe, smarting jo:/

::er du flink med sånn design-greier?::

Mamma og pappa gift i 20 år

i dag skal jeg overraske mamma og pappa med en " romantisk" middag og dessert pluss et bilde jeg har kollasjet. Hvis jeg får tillatelse til å legge ut, skal jeg gjøre det.

Bildet er tatt i USA:)
Gratulerer med dagen!Argg

Arrrh,, ingen ting vil fungere så da blir det bare ett dårlig ipad-inlegg sorry altså.. Jeg skal få fikset det..
Jeg vet at bilde er helt forferdelig men hadde ikke ett annet bilde på ipaden som beskrev litt hvordan jeg hadde det nå...Nettsideanbefaling: I waste so much time

Jeg anbefaler en kjempebra nettside som kusina mi viste meg i minnesota. Den er nesten som WeHeartIt, men folk legger inn kjempemorsomme bilder og videoer. Jeg klarer ikke å slutte å le når jeg er der. dere burde gå inn på den og få garantert latterkick. HER finner du nettsiden.


 

::Hva syntes dere om bildene?::Innkjøp til skolestart

I går var jeg i byen med Jenny og mamma og kjøpte det siste til skolestart:) Mamma og jeg dro til byen for noen dager siden og kjøpte de første tingene. Pennal og sånt kjøpte jeg i USA. Her er alt jeg kjøpte (i Norge) til skolestart:

Jeg kjøpte nagler (rivets), knapper, splittbinders og sew-on crystals fra Panduro. det er kjempebillig fordi de har stort salg. På handleturen med Jenny kjøpte jeg en pakke til med de største naglene, to pakker av de minste naglene og en pakke med sew-on crystals. Jeg elsker å feste nagler på klær, og nå har jeg mange:3Jeg orket ikke å ta bilder av hver ting, men når jeg legger ut outfitbilder av de første dagene som niendeklassing, får dere heller se hvordan det ser ut:)

Fra BIKBOK:
- Jeans 199,-
- Hvit strikkegenser 299,- (men jeg fikk 199 kr avslag siden jeg kjøpte en jeans;)
- Leggings 49,-
- Gjennomsiktig kjole med krage 49,-

Fra WEEKDAY:
- Vintage mønstrete see-through skjorte med krage 150,-

Fra Monki:
-Grått ullskjørt 300,-
- Sort maxiskjørt 60,-

Fra VERO MODA:
Hvit genser 199,-

Jeg er kjempefornøyd med alt jeg kjøpte! Jeg skal legge ut outfits når skolen begynner<3

::Hva synes dere om innkjøpet?::Bilder fra helgaHei! Hedda her, jeg har tenkt å blogge litt, men når skolen og dans begynner, blir det veldig stressende. For å være ærlig, skjønner ikke jeg helt meningen med å blogge. Meen... Jeg får noe å gjøre, og det er litt moro i blant;) Her er litt av det vi gjorde i helga:)NERF-krig med lillebroren min:)Jenny og marsvinet mitt, Tussi<3Jeg vet at de er redigerte alle sammen, men Jenny og jeg elsker å redigere bilder og tilføye kule effekter:)

::Det var da vår gærne helg, hvordan var din?::


KOMMER SNART!

Heei! DA sitter jeg og hedda og lager video blogg den kommer ut senere i kveld! Vi tar også photoshoot bildere hehe! Vi lager også kaker i dag! Oii kult kaptein sabeltan er på radioen:P Neida det var litt random!! Vet ikke helt hva jeg skal skrive! Dere får se hva vi har gjørt i sommer og sånn på videoen <3

Bilder fra weheart it (hadde ikke noe annet jeg kunne legge inn)
-JennyI'am on again!!

hei da er jeg på blogg igjen! Legger ut video blogg om hva som har skjedd siden sist senere!! Men det går ikke ann og legge in bilder nå men skal få fiksa på det til neste inlegg;) Jenny<3


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
hits