PAUSE

Ja, dere har kanskje skjønt dette, men jeg eller vi har en liten bloggpause. Jeg har bare ikke tid til dette, og jeg prioriterer å ha et liv fremfor å... skrive om det. Vi kommer nok til å fortsette i fremtiden, men vi har ikke tid nå. Sorry:(

Hilsen HeddaNoen av mine favoritter

Her er noen av mine favorittplagg som jeg bruker veldig ofte.

Mine Dr. Seuss Converse som jeg bruker nesten konstant. Finnes ikke i Norge, de var på Target i USA en begrenset tid. Jeg elsker dem! 


Skinnjakka mi fra b.young tror jeg? Den er veldig praktisk.

Genseren min fra Monki drar jeg bare over hodet når det er kaldt:)

Re-designet denimvest. Det var en dongerijakke fra et loppemarked, men så bleket jeg den og lagde flekker og klippet av armene:)

Det var det! Likte dere plaggene? :OLoppemarked - Innkjøp

I dag var vi på Nordseter skole, til loppemarkedet deres. De hadde kjempegodt utvalg og det var alt fint organisert:) Jeg kjøpte selvfølgelig noen ting:
Et smykkeskrin - jeg ble forelsket i broderiet på forsiden og fargen<3 Jeg liker at den er litt slitt:) 15,-
Kjempedeilig hvit genser som jeg har siklet etter. 20,-


Tatt av vinden, del 1. Jeg leser for tiden The Help (barnepiken), og der nevnes Gone With The Wind flere ganger, pluss at det er en klassiker som jeg gleder meg til å lese. 20,-Menn som hater kvinner. Jeg manglet bare den, så nå er samlingen min komplett! (Menn som hater kvinner, jenta som lekte med ilden, luftslottet som sprengtes) 20,-En tilfeldig gammel bok som jeg skal rive sidene ut av og bruke som bakgrunn til collaget mitt:) 30,- tror jeg..

::Liker dere loppemarked?::Dumme internett!

Argh! Jeg har prøvd å komme meg inn på blogg.no i flere dager, men jeg har ikke kunnet bruke pc`en i det hele tatt! :( Vi skal få endret designet, men vi er ikke akkurat datagenier, så vi er litt stuck der.. Vi prøver så godt vi kan!

Helt random:
I bursdagen til Anine for en stund siden, hadde de en fruktskål laget av is! Så kult:)

::Har dere hatt problemer i med nettet i det siste?::Inspirasjon - Sommer


::Liker dere sommer?::RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
hits