Innkjøp og Sverige 30.04.12 :)

Hei:) jeg hadde nettopp skrevet en nokså lang tekst om dagen min i Sverige på iPad og det ble selvfølgelig slettet fordi jeg trykket på feil knapp. Vel vel, jeg dro til strømset i Sverige med familien og tanten vår som er på besøk. Vi så oss rundt i den kjempefine byen og spiste på en kjempegod italiensk restaurant. Så dro vi til Nordby shoppingsenter og kjøpte mat og godteri. Jeg fant noe på new yorker som jeg bare ikke kunne si nei til. Når vi har fri, drar vi ofte til Sverige fordi det er billig og gøy!
Her er det jeg kjøpte:

Bluser fra new yorker, 99 kr hver. Skreller fra strømset, 79 kr.
::Har dere vært i Sverige?::
Hilsen Hedda<3Dans

Hei da sitter jeg og Hedda på kulturskolen og skal snart ha det andre danseshowet vårt. Vi holder på med sminke nå og legger det ut når vi er ferdige! Nedenfor her er Marie!Avslutning for One Tree Hill

Jeg er en kjempestor fan av One Tree Hill, og etter ni sesonger er det dessverre over. Jeg er kjempetrist! OTH forandret livet mitt! Jeg elsker det!<3<3 Jeg har sett alle episodene, til og med den aller siste episoden ever! :( Slik så de ut i 2003:Jeg kan nesten alle karakterene som noensinne har vært på serien, alle som har dødd, hva som har skjedd... Det er å trist at det er over! :(

::Liker dere OTH?::Ukas bilde(r)

Her er ukas bilder:Øverste tatt av Hedda. Nederste tatt av Jenny.

::Synes dere om bildene?::

The Hunger GamesNy iPad!Hei:) Jeg fikk iPaden på mandag og er veldig glad i den<3Jeg tror jeg går ned og spiller på den, jeg:) Man kan også blogge på den, men jeg må bli litt vant med den først:)

::Har du iPad?::Snikfotografering og tull i helga:PHei alle søte! Det er litt lite blogging i det siste, men det er fordi Jenny og jeg har masse stress ang. dans. Vi må være på studioet på torsdag, fredag, lørdag og søndag og all tid før det er fylt med lekser. Endelig litt tid til å spre litt nyheter om hva som skjer;) I helga tok vi litt tullebilder og "snikfotograferte" litt:D


Jeg fant Jenny sovende på trampolina. Ooops! xD

Kawasaki power!

Hun sneeeek seg i alle fall ikke opp på meg her, da:P

Fjortisbildene var med vilje:P

Ja, DET, dans og bursdag er i hovedsak det vi gjorde i helga. Blogges senere:P

::Hva har dere gjort i helga?::

Bursdag

hei, idag skulle vi egentlig på byen men så ble vi invitert på bursdag så da drar vi dit litt senere! vi legger ut outfit og bilder fra bursdagen senere!

gratulerer med dagen anine!


Min elf-sminke!

Hei:) Jeg har et par produkter fra elf som jeg elsker! det er kjempebillig, det er enkelt å bestille, og det gir gode resultater!<3 Anbefales:)

PS! det kommer flere bilder og innlegg, men det er en veldig hektisk uke for Jenny og jeg fordi vi skal ha forestilling og vi må være på dansestudioet og øve mange dager. Men etter det kommer mer!<3


Rosa leppestift, eyelid primer og cover stick for leppene:)


Og denne store, herlige kolleksjonen av sminke<3 Love it! :D

::Har dere noe fra elf?::
iPad på vei:)

Heisann! Jeg må bare si at jeg gleder meg grenseløst til at iPaden kommer i posten:) Gleder meg!!!! det er en iPad 2, 16 gb, hvit med grå cover. Jeg klarer rett og slett ikke å holde meg!

::Har du en iPad, iPhone, iPig, iPod eller noe annet?::

 Natta

Da legger jeg meg<3Ukas anbefaling:)

Hei:) Jeg anbefaler veldig bøkene Barsakh og Verdensredderne, som er skrevet av en jeg kjenner;) De er kjempebra begge to, og dere burde definitivt ta en titt på dem! De er lettleste og veldig spennende!


Anbefales på det sterkeste! LES!!;D

::Hvilken bok leser dere nå?::We love The Hunger Games!Jeg elsker dødslekene<3 Jeg ELSKER PEETA MELLARK/ JOSHUA RYAN HUTCHERSON. Jeg elsker ham, jeg er dødsforelska<3<3 Mindre skrift, mer Josh!<3<3<3


Og noen andre bilder fra Hunger Games<3


katniss, storm og peeta som marvel:P::Liker dere Dødslekene?::

Syk

Hei, jeg har visst ikke skrevet noen serlig innlegg i dag og ingen i går! Sorry, men jeg er syk og jeg vil bare bli frisk å det hjelper ikke å være inne på bloggen 24/7, men får håpe det går over snart
Her er forresten noen sko jeg vil ha ( dårlig bilde) og noen andre bilder!Litt info om Hedda

Ja, la meg bare starte med å si at jeg er kjempesint. Fordi jeg hadde laget et kjempelangt innlegg med info om meg, med bilder og greier... Også tror du ikke den er nå borte! UTROLIG TYPISK.

Jeg er 13 år gammel. Jeg elsker å danse, synge, ta bilder, tegne, lage mat... En av mine største ineteresser er mote, og jeg går noen ganger på loppemarked for å lete etter skatter. Jeg har også fått mange av mammas gamle klær. Haha, men jeg har min egen stil og er ikke redd for å utrykke meg. Jeg er veldig rar også. Jenny og jeg har felles interesser, så det er vel noe av grunnen til at vi er bestevenner:) <3

Som sagt, utkastet jeg holdt på med, ble slettet, så jeg får heller utrykke meg litt i bilder. Hvis dere har noen spørsmål om meg eller Jenny, er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!

THE LOVE OF MY LIFE! (forever alone) Et Canon speilreflekskamera fra Gud-vet-når; jeg kaller den Dinosauren. Men den er ikke kjeeempegammel;P
Kameraet jeg bruker til vanlig, er kompaktkameraet mitt, en Nikon Coolpix P300. Andre ganger bruker jeg speilreflekskameraet, (ikke den over) en Canon EOS... something something, husker ikke:/

Jeg liker å bruke det jeg har rundt meg som motiv. Noen av bildene jeg har tatt (de er ikke kjempefine):


This is me:
Hehe...-.-

Jeg har to helt fantastisk søte og kosete marsvin, Hanna og Tussi<3Tussi<3

Og Hanna<3 Jeg må ta noen nye bilder av dem.

Jeg tror det var alt! Hvis det er noe dere lurer på, skriv det inn i kommentarfeltet, eller via melding.Dagens outfit;)Hei! Her er en liten dagens outfit.
Genser // Monki, Bluse // H&M, Bukse // Cubus, Smykke // Madrid, Sko // fra USA

::Har du hatt en fin dag?::Yes

Hei i går kom ikke jeg inn på pc'en den må ha klikka eller noe men nå kom jeg inn på mobilen, noe som jeg ee veldig glad for! Skriver mee senere . God morgen og ha en fin dag!Dagens antrekk+ gaver fra Madrid!Hei:) nå har vi nettopp vært på flyplassen og hentet pappa etter gutteturen i Madrid, og som alltid hadde han med seg gaver. Han er overraskende flink til å plukke ut ting JEG liker! Han har god smak, synes jeg!<3Et sykt fint uglesmykke fra Madrid! Jeg elsker uglesmykker og øredobber^^
...Og stooore solbriller! LOVE:)

Og Hedda og Jenny`s outfit today:

Hedda: Bukse // BIK BOK, Langermet tynn gener // BIK BOK, Bluse // H&M
Jakke, outlet?
Jenny: Huff, jeg aner ikke hvor det er fra, men... Jeg tror skjerfet er fra Cubus, genseren fra H&M? Jeg glemte å spørre henne;)

::Har dere hatt en fin dag?::Oppskrift på cupcakes;)

 

CUPCAKES - oppskrift

 

Ingredienser:

 

Vanilje Cupcakes:
250 g smør
4 dl sukker
6 dl hvetemel
4 store egg
2 dl melk
3 ts bakepulver
1 ts vaniljeessens

 

Vanilje Buttercream:
250 g smør
1 dl melk
2 ts vaniljeessens
12-16 dl melis
konditorfarge ? gjerne ulike farger

 

Pynt:
kakestrøssel ? gjerne ulike typer

 

Tilberedning:

 

Pisk smøret mykt. Tilsett sukkeret og pisk i ca 3 minutter til du får en meget luftig smørkrem. Pisk inn eggene, ett om gangen og pisk godt mellom hvert. Pisk inn vaniljeessensen. Sikt sammen mel og bakepulver. Bland dette inn i smørkremen vekselsvis med melken. Bruk mikser, men ikke pisk lenger enn nødvendig for å få deigen godt blandet.

 

Ha papirformer i muffinsbrett (cupkacesbrett). Fordel deigen i formene til de er ca 3/4 fulle. Stek kakene midt i ovnen ved 175°C i 20-25 min. Avkjøl muffinsene i formen i 15 min. Løsne dem forsiktig og ta dem ut av muffinsbrettet. La de bli helt kalde.

 

Til vaniljesmørkremen piskes mykt smør, vaniljeessens, melk og 4 dl av melisen i 3-5 minutter på middels hastighet. Smørkremen skal da være luftig og smidig. Tilsett mer melis, 2 dl av gangen, og pisk ca 2 minutter mellom hver gang, til smørkremen er tykk og har god smørekonsistens.

 

Hvis du vil ha forskjellig farge på toppen av muffinsene, må du fordele smørkremen i ulike skåler og farge dem hver for seg med litt konditorfarge.

 

Smør kremen på toppen av cupcakene. Du får den karakteristiske fasongen ved å først smøre et tykt lag over hele muffinsene med en smørekniv. Ta så kniven og lag en grop i spiralmønster på hver muffins. Jevn til kantene. Dryss over ulike typer kakestrøssel. Sett muffinsene i kjøleskapet, slik at kremen stivner.

 

TIPS FRA OSS: Til vanilje buttercream topping bør du droppe melken helt, for å få en tykk, men kremete konsistens og smak. Gjør din helt egen vri på cupcakes! Dryss over litt kanel, ha nøtter i blandingen... Det som er best med å lage cupcakes, bortsett fra smaken, er at man kan gjøre cupcakesene til noe eget. Det er også en artig aktivitet med venner. Som halvt amerikaner, må jeg bare tilføye og understreke at: MUFFINS ER IKKE DET SAMME SOM CUPCAKES, NORDMENN! Ah, det føltes godt;)

Liker dere cupcakes? 

Usunn søndag; Cupcakes!Jenny og jeg kokkelerte på kjøkkenet i timevis i dag. Vi lagde cupcakes med rosa butter-cream frosting:) aaah... heftige greier. Jeg fikk et "lite" utbrudd i starten, og surret litt med oppskriften. Men resultatet ble bra til slutt, synes vi:) Her er bilder:

Ok, cupcakesene ble ganske rare og kreative, men vi brukte det vi hadde: valnøtter, pepperkaker og Bixit-kjeks. Nam!<3

Legger ut oppskriften i et annet innlegg:D

Lager dere ofte cupcakes?

Cupcakes baking

da blir det cupcakes baking og glassering! det blir sikkert gøy, vi legger ut bilder av resultatet senere.


bilde fra google
Frustrerte fruer

Da sitter jeg og hedda og ser på de aller nyeste episodene av frustrerte fruer! super gøy<3

VI VIL LESE DIN BLOGG!!!

Vi vil lese din blogg til inspirasjon til vår blogg. ELNS. Jenny ba meg skrive noe, men... Kommenter i vei!:)Anbefaler: essie

Hei:) jeg anbefaler virkelig neglelakken essie, den er kjempebra! På H&M koster den 99 pr. stk og jeg har tre stykker. Men dumme meg kjøpte dem på VITA for 260 til sammen fordi det var tre for to. Men jeg sparte fortsatt penger. Neste gang går jeg til H&M og kjøper en lysere rosafarge.


Liker dere essie?

I WANT! JC-sko:)

God morgen! Jeg har et lite "I Want"-innlegg, fordi JEG VIL HA JEFFREY CAMPBELL LITA I SORT. Når jeg drar til USA etter konfirmasjonen min, skal jeg kjøpe et par av de sorte JC Lita-skoene. Vi får se om jeg kjøper en annen farge;) Men det er om nesten tre år:)Laget i Picasa.

Jeg glemte å si at jeg også kjøpte en hår-donut fra H&M i går til 29,90:D

Liker dere JC?

God "morgen":)

Hei hei! Jeg lurer på om noen putta konsentrert Red Bull i maten min, fordi jeg løp rundt i gata til klokka ett på kvelden. Jeg var ikke trøtt. Men etter at jeg satt meg ved pc`en sammen med Jenny, sliter jeg med å holde øynene åpne. Jeg er også veldig gretten. Morgengretten, kan man si. Men jeg klarer ikke å være våken så lenge, så nå skal jeg sove. Sove heer. Jenny natter, og i morgen (senere i dag) kommer det flere innlegg. Whoo!

Var dere oppe sent i går?


Dagens innkjøp

Her er litt av dagens inkjøp! det var hedda som kjøpte ting til collagene hennes, jeg er blakk så jeg kjøpte ikke noe;P

Boks til collageutklipp, glansbilder og dekorativt papir.
Føler meg kreativ! :)

Liker dere kollasj?


Dagens oufit:) Hedda +Jenny&lt;3

Hei hei:) Takk til alle som kommenterte, vi er veldig glade for det! Vi skal snart ha en konkurranse som vi legger ut senere i dag. Dere kan også spørre oss spørsmål i kommentarene:)


Spør i vei! :D

Hva gjorde dere i helga?Spørsmålsrunde

da har vi tenkt til og ta en liten spørsmålsrunde! spør oss om hva du vil!

vi svarer med video blogg!

god morgen!

Hei, håper dere har sovet godt! idag så skal jeg ut på byen med hedda, og etterpå det drar vi ned til henne, så jeg tror det blir mye blogging idag, kanskje noen videoer også! jeg legger ut outfit etterpå og ett spørsmålsrunde inlegg. siden vi nettopp har starta bloggen<3


#weheartit.com#

 


Natta&lt;3

Jeg så dette bildet på Weheartit og tenkkte "Ja, det er sant!" så jeg måtte ta med det bildet<3

My day!

Hei, nå fant jeg ut at hedda hadde skrevet veldig mye om hva vi har gjort i dag så det er vel ikke så stor vits i og gjenfortelle det?  men vi har også vært på dans i dag og det var veldig gøy. Fordi vi skal snart ha show  så det gleder vi oss veldig til, i morgen drar jeg og hedda ut på byen, men vet ikke om det blir så mye innkjøp på meg fordi jeg er blakk:P vi hadde tenkt oss en tur på TGR for og skjøpe scrapbook/collage ting vi skal lage ett hungergames collage og noe mer og så bare chiller vi:P

LITT BILDEDRYSS AV MINE FOTOER:


Sara


PS: har ikke fått redigert noen av bildene:P

#hva har du gjort idag?#


Hungergames&lt;3

alle som kjenner meg viste at dette inlegget ville komme! og det kommer nok sannsynlighvis flere! jeg er veldig glad akkuratt nå fordi jeg klarer og få se videoen på pc`en så, jeg så filmen nettop og kommer nok til og se den ett par ganger til! Men,, åltså jeg elsker hungergames og er en dødsstor fan! jeg var på gallapremieren og det var syykt gøy! (legger ut noen bilder under) ja. jeg har lest bøkene og de er helt fantastiske, jeg tror jeg aldri vil finne noe bra:P(effie trinket) det var hun jeg kledde meg ut som:P

Ps: jeg finner ikke de andre bildene så de får jeg vise senere en gang!

*skriver inlegg senere om dagen min*

#liker du the hungergames?#Some videoes..

sorry for at jeg ikke blogga i går, satt i flere timer med designet og alt ble ødelagt så jeg måtte bare la det bli så stygt som det er nå.. og derfor gadd jeg ikke gjøre noe mer fordi jeg var så sykt lei...

Ja her har jeg intervju..

 

www.ihaveblackpants.blogg.no
  
www.cauanda.blogg.no (nå bare tipper jeg assa)


Vi elsker å lese!

Jenny og jeg har blitt mye mer interessert i å lese for tida, vi har til og med laget en bokliste med liste over bøker vi skal lese:) Vi byttelåner bøker.


Noen av de bøkene jeg planlegger å lese. (Igjen)

Jenny er helt inni boka allerede. Gone skal hun låne av meg. Jeg anbefaler alle bøkene i serien:)

Liker dere å lese?


GÅRSDAGENS outfit:)

Hei hei! Nå viser jeg gårsdagens outfit. Ikke at det var så spesielt fint, men jeg glemte å laste opp bildene i går. Jeg skulle egentlig ta bilde av dagens outfit, men du vet, det tar tid å komme inn i "bloggrytmen", så jeg glemmer ting.Bukse // Cheap Monday
Genser // H&M

BTW! Nå funka headeren, men vi skal få hjelp til designet av en god venn<3

Synes dere?Dagens kokkelering:)

Hei:) Jenny og jeg kom hjem fra skolen, og som vi ofte gjør når vi er sammen, lagde vi mat. Maten vi lager er veldig uvanlig, og vi bare putter masse random ting i en skål og putter no greier i det;) Denne "salaten" ble faktisk ganske god, og vi imponerte mamma med skillza våre:)

Oppskriften er:

Finn noe du liker, evt. stek det, putt det i en bolle, bland sammen og spis. Haha.


Jennys dressing... Mmm, veldig godt;)Jeg vet hva du tenker... Pølser og ris?! I en salat?! Care.

Det kommer nok flere innlegg om vår fantastiske kokkelering, snart kommer kokeboka ut og greier...

Det er litt kluss med designet, både det og info kommer kanskje innen en uke;)

Hade på badet din gamle sjokolade.Bildedryss og pepperkaker:)

Hei:) Dette er Hedda. (den pratsomme, og... skrivsomme?) Ja, hvis jenny skriver et innlegg er det interessant med bilder, videoer av den pene jenta, men når jeg skriver et innlegg... Blablabla... Så jeg skal holde med kortfattet. Jeg kom hjem fra skolen i dag uvitende om at jenny hadde fått små tusjstreker i ansiktet mitt og latt meg gå rundt med det i hele dag. *applaus applaus* Neida;) Det kommer mer (info, videoer og masse mer), men jeg har masse forberedelser til prøve og fremføring samt. lekser... See ya!

Jeg ELSKER å ta bilder av blomster, skog og gran:)

PS: dere lurer kanskje på hvorfor overskriften inneholder ordet "Pepperkaker". Det er fordi jeg fant en boks med pepperkaker fra jula. Jeg elsker pepperkaker. Uansett årstid og helligdag.RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
hits