Innkjøp til skolestart

I går var jeg i byen med Jenny og mamma og kjøpte det siste til skolestart:) Mamma og jeg dro til byen for noen dager siden og kjøpte de første tingene. Pennal og sånt kjøpte jeg i USA. Her er alt jeg kjøpte (i Norge) til skolestart:

Jeg kjøpte nagler (rivets), knapper, splittbinders og sew-on crystals fra Panduro. det er kjempebillig fordi de har stort salg. På handleturen med Jenny kjøpte jeg en pakke til med de største naglene, to pakker av de minste naglene og en pakke med sew-on crystals. Jeg elsker å feste nagler på klær, og nå har jeg mange:3Jeg orket ikke å ta bilder av hver ting, men når jeg legger ut outfitbilder av de første dagene som niendeklassing, får dere heller se hvordan det ser ut:)

Fra BIKBOK:
- Jeans 199,-
- Hvit strikkegenser 299,- (men jeg fikk 199 kr avslag siden jeg kjøpte en jeans;)
- Leggings 49,-
- Gjennomsiktig kjole med krage 49,-

Fra WEEKDAY:
- Vintage mønstrete see-through skjorte med krage 150,-

Fra Monki:
-Grått ullskjørt 300,-
- Sort maxiskjørt 60,-

Fra VERO MODA:
Hvit genser 199,-

Jeg er kjempefornøyd med alt jeg kjøpte! Jeg skal legge ut outfits når skolen begynner<3

::Hva synes dere om innkjøpet?::Loppemarked - Innkjøp

I dag var vi på Nordseter skole, til loppemarkedet deres. De hadde kjempegodt utvalg og det var alt fint organisert:) Jeg kjøpte selvfølgelig noen ting:
Et smykkeskrin - jeg ble forelsket i broderiet på forsiden og fargen<3 Jeg liker at den er litt slitt:) 15,-
Kjempedeilig hvit genser som jeg har siklet etter. 20,-


Tatt av vinden, del 1. Jeg leser for tiden The Help (barnepiken), og der nevnes Gone With The Wind flere ganger, pluss at det er en klassiker som jeg gleder meg til å lese. 20,-Menn som hater kvinner. Jeg manglet bare den, så nå er samlingen min komplett! (Menn som hater kvinner, jenta som lekte med ilden, luftslottet som sprengtes) 20,-En tilfeldig gammel bok som jeg skal rive sidene ut av og bruke som bakgrunn til collaget mitt:) 30,- tror jeg..

::Liker dere loppemarked?::Innkjøp og Sverige 30.04.12 :)

Hei:) jeg hadde nettopp skrevet en nokså lang tekst om dagen min i Sverige på iPad og det ble selvfølgelig slettet fordi jeg trykket på feil knapp. Vel vel, jeg dro til strømset i Sverige med familien og tanten vår som er på besøk. Vi så oss rundt i den kjempefine byen og spiste på en kjempegod italiensk restaurant. Så dro vi til Nordby shoppingsenter og kjøpte mat og godteri. Jeg fant noe på new yorker som jeg bare ikke kunne si nei til. Når vi har fri, drar vi ofte til Sverige fordi det er billig og gøy!
Her er det jeg kjøpte:

Bluser fra new yorker, 99 kr hver. Skreller fra strømset, 79 kr.
::Har dere vært i Sverige?::
Hilsen Hedda<3Ny iPad!Hei:) Jeg fikk iPaden på mandag og er veldig glad i den<3Jeg tror jeg går ned og spiller på den, jeg:) Man kan også blogge på den, men jeg må bli litt vant med den først:)

::Har du iPad?::Dagens innkjøp

Her er litt av dagens inkjøp! det var hedda som kjøpte ting til collagene hennes, jeg er blakk så jeg kjøpte ikke noe;P

Boks til collageutklipp, glansbilder og dekorativt papir.
Føler meg kreativ! :)

Liker dere kollasj?


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
hits