hovedpersonene

Katniss Everdeen:

Katniss Everdeen spilles av den 22 år gammle Jennifer Lawrence. Katniss, moren og lillesøsteren Primrose bor i det fattige Distrikt 12. Faren døde i en kullgruveulykke da Katniss var elleve. Når Primrose trekkes ut til å delta i Dødslekene, melder Katniss seg som frivillig i søsterens sted. Sammen med bakersønnen Peeta Mellark drar Katniss til hovedstaden Capitol for å kjempe for sitt liv i dette tragiske underholdningsshowet.

Vår hovedperson er god til å jakte, og er ekspert på bueskyting. Hun jakter helst med sin bestevenn Gale Hawthorne, som lover å ta vare på Katniss' familie i hennes fravær i Capitol.

Katniss er slank, men har en sterk kropp takket være jaktingen. Hun har langt mørkt hår som vanligvis befinner seg i en flette, grå øyne og olivenfarget hud. Hun er svært ujålete, noe som skaper problemer for hennes stylister i Capitol.

Kilde: http://www.filmweb.no/filmnytt/article909685.ece

Katniss (jennifer) på trenings senteret i filmen.


Peeta Mellark:

Peetas (Josh Hutcherson) far en baker, og hans familie er derfor rikere og har bedre tilgang på mat enn de fleste andre i Distrikt 12. Peeta går i samme klasse som Katniss Everdeen på skolen, men de kjenner hverandre ikke særlig grad før de begge blir utvalgt til Dødslekene. Uten å vite det, reddet Peeta en gang Katniss liv da hennes familie sultet. Han brant to brød i bakeriet som måtte kastes, som han deretter ga Katniss i all hemmelighet.

Peeta er ikke noen kampkjempe, men en tettvokst kroppsbygning gir har fordel i nærkamper. Han er i tillegg god til å bake, male og kamuflere seg - og han er tapper.

Ulik de fleste i Distrikt 12, er Peeta blond med blå øyne. Han er middels høy.

Kilde: http://www.filmweb.no/filmnytt/article447873.ece

Peeta venter på og gå inn til privat timen sin.


Gale Hawthorne:

Gale Hawthorne (Liam Hemsworth) og Katniss Everdeen har spesielt bånd fordi fedrene deres ble drept i samme gruveulykke. De jakter sammen, og selger byttene sine på det illegale markedet i bytte mot andre varer. Gale er svært bitter på omstendighetene og ulikhetene han og de andre i landsbyen må leve i. Helst ønsker han å rømme avgårde med familien sin.

Gales spesialitet er å lage feller for vilt ute i naturen, en evne han har lært videre til Katniss.

Som de fleste andre i landsbyen, inkludert Katniss, har Gale mørkt hår, olivenfarget hud og grå øyne. Han er høy, kjekk og maskulin.

Kilde: http://www.filmweb.no/filmnytt/article448130.eceGale Under uttaket.

-JennyVinn egen designa deksel!

Hei, nå har søte prinsesse Idunn lagt ut konkurranse på bloggen sin, man kan vinne et egendesigna desksel!:

dette er det du må gjøre:

Alt du trenger å gjøre er å dele dette innlegget. Jo flere medier dere deler det på (facebook, bloggen din, instagram, twitter og så videre), jo større vinnersjanse har du. Jeg sjekker. Fint om du også kommenterer at du er med i konkurransen. Deler du på instagram eller twitter, fint om du tagger med #idonnkonk, så jeg finner det lettere!

DU FINNER MER HER: http://idonn.blogg.no/1349636610_konkurranse_vinn_egen.html

HÅPER JEG VINNER!! <3

HUN ER SÅÅ PEN!!!Jabberjays

Denne bloggen anbefaler jeg sterkt!! Det er for folk som elsker the hunger games,jeg er også svært heldig fordi jeg er faktisk en av de 6 redktørene!!
www.jabbejays.blogg.noThe hunger games!

Hei, dette inlegget blir veldig likt det underx men keg må også si jeg er suuuuper glad!! Fikk ikke tid til og skrive i går fordi jeg var så optatt med og se alle de 3 "filmene" det var drit kult og jeg elsker filmen!!også var det sykt gøy og se behind the scenes og sånn.. Den plakaten på bilde fikk både jeg og hedda for og være først i butikken!!YES:)

Den ene hungergames hylle mi, nå har jeg fåttlagttil filmen i samlingen min!!

Elsker den!!

Plakaten vi fikk elsker den
JennyThe hunger games!!!

Omdik jeg var på storo i dag med jenny og kjøpte the hunger games 3 disc exclusive bluray special edition!! Omd jeg er så glad. Jeg er nettopp ferdig med å se den omg jeg er så glaaaaad! Sorry måtte bare si det. :)

Sorry for dårlig kvalitet, bildet tatt med ipad;)Jennifer lawrence

Hei i dag har jennifer lawrence bursdag kippi!! Jeg vil bare si gratulerer med dagen!! Hvis du ikke vet hvem det er er det hovedrollen i the hunger games filmen hvor hun spiller katniss everdeen<3
I dag den 15. August hr hun bursdag og blir 22 år!! Happy birthday jennifer<33

Jenny<3On my mind..

Hallo, nå er jeg ikke solbrent lengre jippi, men hvis jeg ikke får fikset fjeset mitt før skolen kommer jeg til og ikke gå på skolen.. Det er kjempe varmt på kreta men jeg er uheldighvus typen som ikke kan bli brun og det irriterer meg ekstremt mye.. I dag har Jennifer lawrence bursdag (hovedperson ithe hunger games). Så hipp hipp hurra for henne!! Jeg skal øegge ut ett inlegg etter på om hennes bursdag.. I morgen skal jeg ut i middelhavet og dykke og se på korallrev og sånn så det gleder jeg meg veldig til, de som leder dykkingen var på ved bassenget i dag og delte ut onformasjon om hva som ville skje hvis man ville dykke, siden jeg og faren min var inteesserte fikk vi prøve dykkerutstyretog sånn lufttank greier i bassenget. Utover kvelden drar vi til en by somheter rethymnon (tror jeg), og går i gatene der;) vi skal også prøve "fish spa". Som er sånn akvarie greie du putter føttene oppi så kommer det sånne små fisker og renser føttene dine:)
S det er detsom skjer her i kreta:)

Jenny<3Stranda

Bilde av stranda..<33

JennyDerp..

(jeg liker ihaveblackpants.blogg.no)
det er så urettferdig jeg kan bare ikke bli brun!! Det er kok varmt her, første dagen ble jeg så brent at jeg måtteholde megunna sola og når jeg må holde meg unna solablir jeg ikke brun!! Nå sitter jeg ved bassenget til hotellet vi drar snart på en sånn strand resturang greie (ellen har bestemt hvor vi skal gå..) Jeg savner Hedda!! Og kan ikke vente til 18.august!!!!!!!!!!!! (release the hunger games) håper vi får lama (juliet, Ihave blackpants.blogg.no )
Med sitter og teller ned dagene jeg fire dager igjen!! Legger igjen litt flere bilder av bassenget.. Har liksom ikke no annet og ta bilder av:)

Veien til stranda..

En hatt ( random)

Jenny<3Gårsdagens antrekk og innkjøp!

Hei, ville bare vise det jeg hadde på meg i går og det jeg kjøpte;) skal kanskje kjøpe en liten kommode elns, men vet ikke helt ennå.

ANTREKK: Avslappet hippie *peace*
Jeg tok på meg det som føltes behagelig.
Vest // Redesignet, Genser og kjole // loppis, smykke // gave fra Jenny<3 Sko // USA (converse)Light Brown eyebrow liner // H&M 29,90,-. Jeg ville teste ut fargen for å se hvilken jeg kan bruke.
Hårpynt // H&M 39,90,-

Pynteputer fra IKEA, 9,- for den lille, 39,- for den store. Jeg har så mange mønstrete pynteputer, så^^
Smykkestativ // IKEA 129,-

Jeg ELSKER ikea fordi de har så fine ting og det er billig!!

 

Det var det, håper dere likte det, hvis ikke, synd fordi det er mitt!Hei;)

Hei,de haddeuheldighvis ikke nett på hotellet men fant et annetsted de hadde.. Her eret bilde av bassenget;)
Blir bare ipadbilder fordi jeg har ikke sånn minnebrikkeovergang..
Håper dere har det bra! I dag er ellen (min lillesøster) 8 år!! Hipp hurra for henne da;)

JennyI Love Seneca Crane`s Beard

Ok, sorry, ante ikke hva jeg skulle skrive på overskriften..Ville bare si at jeg legger meg snart (not). Men jeg legger ut innlegg av shaken min som jeg laga i dag;) Og for å fylle innlegget, her er et bilde:


Dette ble tatt i Sverige, for noen uker siden, da vi var på Pite Havsbad :3

Jeg er hyper og syns flodhester er søte^^HadeGårsdagens bryllupsdag med Jenny!

Hei:) Jeg ville vise hva Jenny og jeg gjorde for mamma og pappa i går. De feiret deres 20. bryllupsdag og jeg ville overraske dem. Jenny ville være med, så jeg møtte henne på den gamle skolen vår før vi syklet til butikken og kjøpte det vi trengte til bløtkaka. Mamma og pappa hadde dratt på kino for å se Prometheus (misunnelig!) så vi hadde nok tid til å sette opp overraskelsen mens de var borte. Vi lagde lasagne til middag. Synd at vi ikke fikk tatt bilde av det. Det så skikkelig proft ut! :3 Vi pyntet bordet skikkelig fint og jeg kollasjet et bilde som gave. Det var sykt gøy å gjøre alt sammen, og jenny og jeg fikk sykt mye skryt. Det var kult^^ Vi overrasket dem skikkelig! Whoop whoop
 Vi skulle forestille butlere for å gjøre aftenen nå minneverdig som mulig:)
LOL her er duck-facet mitt;)De seks nederste bildene er fra i dag:)


::Hva synes du?::


Re-design!Hei! I dag har jeg sittet og re-designet en shorts og en topp. Jeg re-designet ikke shortsen helt, jeg bare festet på nagler, men men men... Jeg redigerte bildene fordi jeg bare sitter hjemme og har ikke så mye å gjøre, og det var "gøy" å skrive re-design og www.cutiepatootie.blogg.no på hvert eneste bilde!^^ Har ikke noe bedre å ta meg til, så:)
Shortsen kjøpte jeg i en bruktbutikk i USA. Jeg elsker den!


Jeg brukte store, runde, bronsenagler fra Panduro. 10,- per pose.

Jeg plasserte naglene for å finne ut hvor de skulle være.

Så markerte jeg med blyant hvor jeg ville ha naglene.


Så startet jeg!


Det tok en stund, men det var verdt strevet! Jeg ble veldig fornøyd med resultatet med tanke på at det er den første shortsen jeg har naglet. Jeg har ønsket meg en nagleshorts lenge, men det er så dyrt, og jeg trengte ikke egentlig en ny shorts. Så jeg brukte en jeg allerede hadde;)


Toppen kjøpte jeg for et år siden på H&M og tenkte den var for lang, så jeg bestemte meg for å klippe den litt kortere foran. Jeg tegnet der jeg skulle klippe og klippet kort foran. Slik ble resultatet:


Jeg synes den er ganske tøff nå, men hvis jeg ikke vil ha "slepet" kan jeg bare klippe det av:) Jeg vet at det ser skjevt klippa ut, men det er ikke det:/

::Hva synes dere om klærne?::Hellas

Yea, then i`m going off to hellas (kreta). jeg drar fra torsdag til fredag natt. skal prøve og legge ut inlegg i kreta, Men vet ikke hvordan det blir med internett der! legger ut mer info om turen senere! kan ikke vente til den deilige varmen! jeg vil bli bruuuun!

Sorry for ingen bilder med alt er bare helt klikka..

Jenny<3Header and blog design; a work in progress;)

Jeg holder på å lage ulike headere som kan funke, men jeg er elendig på sånt. Aner heller ikke hvordan jeg skal lage designet slik jeg vil ha det, alt er for "High-tec". Jeg skal prøve å få hjelp av Juliet som også har en blogg. www.ihaveblackpants.blogg.no :)

Men det er på vei!:)


YOLO! Ehe, smarting jo:/

::er du flink med sånn design-greier?::

Mamma og pappa gift i 20 år

i dag skal jeg overraske mamma og pappa med en " romantisk" middag og dessert pluss et bilde jeg har kollasjet. Hvis jeg får tillatelse til å legge ut, skal jeg gjøre det.

Bildet er tatt i USA:)
Gratulerer med dagen!Argg

Arrrh,, ingen ting vil fungere så da blir det bare ett dårlig ipad-inlegg sorry altså.. Jeg skal få fikset det..
Jeg vet at bilde er helt forferdelig men hadde ikke ett annet bilde på ipaden som beskrev litt hvordan jeg hadde det nå...Nettsideanbefaling: I waste so much time

Jeg anbefaler en kjempebra nettside som kusina mi viste meg i minnesota. Den er nesten som WeHeartIt, men folk legger inn kjempemorsomme bilder og videoer. Jeg klarer ikke å slutte å le når jeg er der. dere burde gå inn på den og få garantert latterkick. HER finner du nettsiden.


 

::Hva syntes dere om bildene?::Bilder fra helgaHei! Hedda her, jeg har tenkt å blogge litt, men når skolen og dans begynner, blir det veldig stressende. For å være ærlig, skjønner ikke jeg helt meningen med å blogge. Meen... Jeg får noe å gjøre, og det er litt moro i blant;) Her er litt av det vi gjorde i helga:)NERF-krig med lillebroren min:)Jenny og marsvinet mitt, Tussi<3Jeg vet at de er redigerte alle sammen, men Jenny og jeg elsker å redigere bilder og tilføye kule effekter:)

::Det var da vår gærne helg, hvordan var din?::


KOMMER SNART!

Heei! DA sitter jeg og hedda og lager video blogg den kommer ut senere i kveld! Vi tar også photoshoot bildere hehe! Vi lager også kaker i dag! Oii kult kaptein sabeltan er på radioen:P Neida det var litt random!! Vet ikke helt hva jeg skal skrive! Dere får se hva vi har gjørt i sommer og sånn på videoen <3

Bilder fra weheart it (hadde ikke noe annet jeg kunne legge inn)
-JennyI'am on again!!

hei da er jeg på blogg igjen! Legger ut video blogg om hva som har skjedd siden sist senere!! Men det går ikke ann og legge in bilder nå men skal få fiksa på det til neste inlegg;) Jenny<3


PAUSE

Ja, dere har kanskje skjønt dette, men jeg eller vi har en liten bloggpause. Jeg har bare ikke tid til dette, og jeg prioriterer å ha et liv fremfor å... skrive om det. Vi kommer nok til å fortsette i fremtiden, men vi har ikke tid nå. Sorry:(

Hilsen HeddaNoen av mine favoritter

Her er noen av mine favorittplagg som jeg bruker veldig ofte.

Mine Dr. Seuss Converse som jeg bruker nesten konstant. Finnes ikke i Norge, de var på Target i USA en begrenset tid. Jeg elsker dem! 


Skinnjakka mi fra b.young tror jeg? Den er veldig praktisk.

Genseren min fra Monki drar jeg bare over hodet når det er kaldt:)

Re-designet denimvest. Det var en dongerijakke fra et loppemarked, men så bleket jeg den og lagde flekker og klippet av armene:)

Det var det! Likte dere plaggene? :ODumme internett!

Argh! Jeg har prøvd å komme meg inn på blogg.no i flere dager, men jeg har ikke kunnet bruke pc`en i det hele tatt! :( Vi skal få endret designet, men vi er ikke akkurat datagenier, så vi er litt stuck der.. Vi prøver så godt vi kan!

Helt random:
I bursdagen til Anine for en stund siden, hadde de en fruktskål laget av is! Så kult:)

::Har dere hatt problemer i med nettet i det siste?::Inspirasjon - Sommer


::Liker dere sommer?::Dans

Hei da sitter jeg og Hedda på kulturskolen og skal snart ha det andre danseshowet vårt. Vi holder på med sminke nå og legger det ut når vi er ferdige! Nedenfor her er Marie!Avslutning for One Tree Hill

Jeg er en kjempestor fan av One Tree Hill, og etter ni sesonger er det dessverre over. Jeg er kjempetrist! OTH forandret livet mitt! Jeg elsker det!<3<3 Jeg har sett alle episodene, til og med den aller siste episoden ever! :( Slik så de ut i 2003:Jeg kan nesten alle karakterene som noensinne har vært på serien, alle som har dødd, hva som har skjedd... Det er å trist at det er over! :(

::Liker dere OTH?::The Hunger GamesSnikfotografering og tull i helga:PHei alle søte! Det er litt lite blogging i det siste, men det er fordi Jenny og jeg har masse stress ang. dans. Vi må være på studioet på torsdag, fredag, lørdag og søndag og all tid før det er fylt med lekser. Endelig litt tid til å spre litt nyheter om hva som skjer;) I helga tok vi litt tullebilder og "snikfotograferte" litt:D


Jeg fant Jenny sovende på trampolina. Ooops! xD

Kawasaki power!

Hun sneeeek seg i alle fall ikke opp på meg her, da:P

Fjortisbildene var med vilje:P

Ja, DET, dans og bursdag er i hovedsak det vi gjorde i helga. Blogges senere:P

::Hva har dere gjort i helga?::

Bursdag

hei, idag skulle vi egentlig på byen men så ble vi invitert på bursdag så da drar vi dit litt senere! vi legger ut outfit og bilder fra bursdagen senere!

gratulerer med dagen anine!


Min elf-sminke!

Hei:) Jeg har et par produkter fra elf som jeg elsker! det er kjempebillig, det er enkelt å bestille, og det gir gode resultater!<3 Anbefales:)

PS! det kommer flere bilder og innlegg, men det er en veldig hektisk uke for Jenny og jeg fordi vi skal ha forestilling og vi må være på dansestudioet og øve mange dager. Men etter det kommer mer!<3


Rosa leppestift, eyelid primer og cover stick for leppene:)


Og denne store, herlige kolleksjonen av sminke<3 Love it! :D

::Har dere noe fra elf?::
iPad på vei:)

Heisann! Jeg må bare si at jeg gleder meg grenseløst til at iPaden kommer i posten:) Gleder meg!!!! det er en iPad 2, 16 gb, hvit med grå cover. Jeg klarer rett og slett ikke å holde meg!

::Har du en iPad, iPhone, iPig, iPod eller noe annet?::

 Natta

Da legger jeg meg<3We love The Hunger Games!Jeg elsker dødslekene<3 Jeg ELSKER PEETA MELLARK/ JOSHUA RYAN HUTCHERSON. Jeg elsker ham, jeg er dødsforelska<3<3 Mindre skrift, mer Josh!<3<3<3


Og noen andre bilder fra Hunger Games<3


katniss, storm og peeta som marvel:P::Liker dere Dødslekene?::

Syk

Hei, jeg har visst ikke skrevet noen serlig innlegg i dag og ingen i går! Sorry, men jeg er syk og jeg vil bare bli frisk å det hjelper ikke å være inne på bloggen 24/7, men får håpe det går over snart
Her er forresten noen sko jeg vil ha ( dårlig bilde) og noen andre bilder!Litt info om Hedda

Ja, la meg bare starte med å si at jeg er kjempesint. Fordi jeg hadde laget et kjempelangt innlegg med info om meg, med bilder og greier... Også tror du ikke den er nå borte! UTROLIG TYPISK.

Jeg er 13 år gammel. Jeg elsker å danse, synge, ta bilder, tegne, lage mat... En av mine største ineteresser er mote, og jeg går noen ganger på loppemarked for å lete etter skatter. Jeg har også fått mange av mammas gamle klær. Haha, men jeg har min egen stil og er ikke redd for å utrykke meg. Jeg er veldig rar også. Jenny og jeg har felles interesser, så det er vel noe av grunnen til at vi er bestevenner:) <3

Som sagt, utkastet jeg holdt på med, ble slettet, så jeg får heller utrykke meg litt i bilder. Hvis dere har noen spørsmål om meg eller Jenny, er det bare å skrive det inn i kommentarfeltet!

THE LOVE OF MY LIFE! (forever alone) Et Canon speilreflekskamera fra Gud-vet-når; jeg kaller den Dinosauren. Men den er ikke kjeeempegammel;P
Kameraet jeg bruker til vanlig, er kompaktkameraet mitt, en Nikon Coolpix P300. Andre ganger bruker jeg speilreflekskameraet, (ikke den over) en Canon EOS... something something, husker ikke:/

Jeg liker å bruke det jeg har rundt meg som motiv. Noen av bildene jeg har tatt (de er ikke kjempefine):


This is me:
Hehe...-.-

Jeg har to helt fantastisk søte og kosete marsvin, Hanna og Tussi<3Tussi<3

Og Hanna<3 Jeg må ta noen nye bilder av dem.

Jeg tror det var alt! Hvis det er noe dere lurer på, skriv det inn i kommentarfeltet, eller via melding.Yes

Hei i går kom ikke jeg inn på pc'en den må ha klikka eller noe men nå kom jeg inn på mobilen, noe som jeg ee veldig glad for! Skriver mee senere . God morgen og ha en fin dag!Dagens antrekk+ gaver fra Madrid!Hei:) nå har vi nettopp vært på flyplassen og hentet pappa etter gutteturen i Madrid, og som alltid hadde han med seg gaver. Han er overraskende flink til å plukke ut ting JEG liker! Han har god smak, synes jeg!<3Et sykt fint uglesmykke fra Madrid! Jeg elsker uglesmykker og øredobber^^
...Og stooore solbriller! LOVE:)

Og Hedda og Jenny`s outfit today:

Hedda: Bukse // BIK BOK, Langermet tynn gener // BIK BOK, Bluse // H&M
Jakke, outlet?
Jenny: Huff, jeg aner ikke hvor det er fra, men... Jeg tror skjerfet er fra Cubus, genseren fra H&M? Jeg glemte å spørre henne;)

::Har dere hatt en fin dag?::Cupcakes baking

da blir det cupcakes baking og glassering! det blir sikkert gøy, vi legger ut bilder av resultatet senere.


bilde fra google
Frustrerte fruer

Da sitter jeg og hedda og ser på de aller nyeste episodene av frustrerte fruer! super gøy<3

VI VIL LESE DIN BLOGG!!!

Vi vil lese din blogg til inspirasjon til vår blogg. ELNS. Jenny ba meg skrive noe, men... Kommenter i vei!:)Anbefaler: essie

Hei:) jeg anbefaler virkelig neglelakken essie, den er kjempebra! På H&M koster den 99 pr. stk og jeg har tre stykker. Men dumme meg kjøpte dem på VITA for 260 til sammen fordi det var tre for to. Men jeg sparte fortsatt penger. Neste gang går jeg til H&M og kjøper en lysere rosafarge.


Liker dere essie?

God "morgen":)

Hei hei! Jeg lurer på om noen putta konsentrert Red Bull i maten min, fordi jeg løp rundt i gata til klokka ett på kvelden. Jeg var ikke trøtt. Men etter at jeg satt meg ved pc`en sammen med Jenny, sliter jeg med å holde øynene åpne. Jeg er også veldig gretten. Morgengretten, kan man si. Men jeg klarer ikke å være våken så lenge, så nå skal jeg sove. Sove heer. Jenny natter, og i morgen (senere i dag) kommer det flere innlegg. Whoo!

Var dere oppe sent i går?


Spørsmålsrunde

da har vi tenkt til og ta en liten spørsmålsrunde! spør oss om hva du vil!

vi svarer med video blogg!

god morgen!

Hei, håper dere har sovet godt! idag så skal jeg ut på byen med hedda, og etterpå det drar vi ned til henne, så jeg tror det blir mye blogging idag, kanskje noen videoer også! jeg legger ut outfit etterpå og ett spørsmålsrunde inlegg. siden vi nettopp har starta bloggen<3


#weheartit.com#

 


Natta&lt;3

Jeg så dette bildet på Weheartit og tenkkte "Ja, det er sant!" så jeg måtte ta med det bildet<3

My day!

Hei, nå fant jeg ut at hedda hadde skrevet veldig mye om hva vi har gjort i dag så det er vel ikke så stor vits i og gjenfortelle det?  men vi har også vært på dans i dag og det var veldig gøy. Fordi vi skal snart ha show  så det gleder vi oss veldig til, i morgen drar jeg og hedda ut på byen, men vet ikke om det blir så mye innkjøp på meg fordi jeg er blakk:P vi hadde tenkt oss en tur på TGR for og skjøpe scrapbook/collage ting vi skal lage ett hungergames collage og noe mer og så bare chiller vi:P

LITT BILDEDRYSS AV MINE FOTOER:


Sara


PS: har ikke fått redigert noen av bildene:P

#hva har du gjort idag?#


Hungergames&lt;3

alle som kjenner meg viste at dette inlegget ville komme! og det kommer nok sannsynlighvis flere! jeg er veldig glad akkuratt nå fordi jeg klarer og få se videoen på pc`en så, jeg så filmen nettop og kommer nok til og se den ett par ganger til! Men,, åltså jeg elsker hungergames og er en dødsstor fan! jeg var på gallapremieren og det var syykt gøy! (legger ut noen bilder under) ja. jeg har lest bøkene og de er helt fantastiske, jeg tror jeg aldri vil finne noe bra:P(effie trinket) det var hun jeg kledde meg ut som:P

Ps: jeg finner ikke de andre bildene så de får jeg vise senere en gang!

*skriver inlegg senere om dagen min*

#liker du the hungergames?#Some videoes..

sorry for at jeg ikke blogga i går, satt i flere timer med designet og alt ble ødelagt så jeg måtte bare la det bli så stygt som det er nå.. og derfor gadd jeg ikke gjøre noe mer fordi jeg var så sykt lei...

Ja her har jeg intervju..

 

www.ihaveblackpants.blogg.no
  
www.cauanda.blogg.no (nå bare tipper jeg assa)


Vi elsker å lese!

Jenny og jeg har blitt mye mer interessert i å lese for tida, vi har til og med laget en bokliste med liste over bøker vi skal lese:) Vi byttelåner bøker.


Noen av de bøkene jeg planlegger å lese. (Igjen)

Jenny er helt inni boka allerede. Gone skal hun låne av meg. Jeg anbefaler alle bøkene i serien:)

Liker dere å lese?


Bildedryss og pepperkaker:)

Hei:) Dette er Hedda. (den pratsomme, og... skrivsomme?) Ja, hvis jenny skriver et innlegg er det interessant med bilder, videoer av den pene jenta, men når jeg skriver et innlegg... Blablabla... Så jeg skal holde med kortfattet. Jeg kom hjem fra skolen i dag uvitende om at jenny hadde fått små tusjstreker i ansiktet mitt og latt meg gå rundt med det i hele dag. *applaus applaus* Neida;) Det kommer mer (info, videoer og masse mer), men jeg har masse forberedelser til prøve og fremføring samt. lekser... See ya!

Jeg ELSKER å ta bilder av blomster, skog og gran:)

PS: dere lurer kanskje på hvorfor overskriften inneholder ordet "Pepperkaker". Det er fordi jeg fant en boks med pepperkaker fra jula. Jeg elsker pepperkaker. Uansett årstid og helligdag.RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
hits