hovedpersonene

Katniss Everdeen:

Katniss Everdeen spilles av den 22 år gammle Jennifer Lawrence. Katniss, moren og lillesøsteren Primrose bor i det fattige Distrikt 12. Faren døde i en kullgruveulykke da Katniss var elleve. Når Primrose trekkes ut til å delta i Dødslekene, melder Katniss seg som frivillig i søsterens sted. Sammen med bakersønnen Peeta Mellark drar Katniss til hovedstaden Capitol for å kjempe for sitt liv i dette tragiske underholdningsshowet.

Vår hovedperson er god til å jakte, og er ekspert på bueskyting. Hun jakter helst med sin bestevenn Gale Hawthorne, som lover å ta vare på Katniss' familie i hennes fravær i Capitol.

Katniss er slank, men har en sterk kropp takket være jaktingen. Hun har langt mørkt hår som vanligvis befinner seg i en flette, grå øyne og olivenfarget hud. Hun er svært ujålete, noe som skaper problemer for hennes stylister i Capitol.

Kilde: http://www.filmweb.no/filmnytt/article909685.ece

Katniss (jennifer) på trenings senteret i filmen.


Peeta Mellark:

Peetas (Josh Hutcherson) far en baker, og hans familie er derfor rikere og har bedre tilgang på mat enn de fleste andre i Distrikt 12. Peeta går i samme klasse som Katniss Everdeen på skolen, men de kjenner hverandre ikke særlig grad før de begge blir utvalgt til Dødslekene. Uten å vite det, reddet Peeta en gang Katniss liv da hennes familie sultet. Han brant to brød i bakeriet som måtte kastes, som han deretter ga Katniss i all hemmelighet.

Peeta er ikke noen kampkjempe, men en tettvokst kroppsbygning gir har fordel i nærkamper. Han er i tillegg god til å bake, male og kamuflere seg - og han er tapper.

Ulik de fleste i Distrikt 12, er Peeta blond med blå øyne. Han er middels høy.

Kilde: http://www.filmweb.no/filmnytt/article447873.ece

Peeta venter på og gå inn til privat timen sin.


Gale Hawthorne:

Gale Hawthorne (Liam Hemsworth) og Katniss Everdeen har spesielt bånd fordi fedrene deres ble drept i samme gruveulykke. De jakter sammen, og selger byttene sine på det illegale markedet i bytte mot andre varer. Gale er svært bitter på omstendighetene og ulikhetene han og de andre i landsbyen må leve i. Helst ønsker han å rømme avgårde med familien sin.

Gales spesialitet er å lage feller for vilt ute i naturen, en evne han har lært videre til Katniss.

Som de fleste andre i landsbyen, inkludert Katniss, har Gale mørkt hår, olivenfarget hud og grå øyne. Han er høy, kjekk og maskulin.

Kilde: http://www.filmweb.no/filmnytt/article448130.eceGale Under uttaket.

-Jenny
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback-URL för detta inlägg:
http://blogsoft.no/trackback/ping/39346501
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
hits